MarketsandMarkets: Ọnụ ahịa ngbanwe ibu zuru ụwa ọnụ bụ ihe dịka ijeri US $ 2.32

MarketsandMarkets: Ọnụ ahịa ngbanwe ibu zuru ụwa ọnụ bụ ihe dịka ijeri US $ 2.32

Oge mwepụta: Jun-05-2021

MarketsandMarkets, ụlọ ọrụ nyocha ahịa nke abụọ kachasị ukwuu n'ụwa, wepụtara akụkọ na nso nso a na ahịa mgbanwe ibu zuru ụwa ọnụ na 2021 na-atụ anya iru ijeri dollar 2.32.

1520163939-5146-oyiyi

Site na nkwalite ahịa nke akụrụngwa ike ịka nká na itinyekwu ego na mpaghara nkesa ike, a na-eme atụmatụ na ka ọ na-erule 2023, ahịa ngbanwe ibu zuru ụwa ọnụ ga-abawanye ruo ijeri dollar 3.12, yana mmụba kwa afọ nke 6.16% n'ime oge ahụ.

Na mgbakwunye, na-eto eto ike mmeghari ohuru ga-amụba ọchịchọ maka nkwupu ngbanwe nke ibu.N'ihi usoro iwu gọọmentị isi iji kwalite mmepụta ike mmeghari na imeziwanye akụrụngwa ike ịka nká, ahịa na-apụta na mpaghara Eshia-Pacific na-enye ohere magburu onwe ya maka ahịa mgba ọkụ.

Dị ka ụdị ibu ahụ si dị, a na-ekewa ahịa ngbanwe nke ibu ụzọ anọ: mkpuchi gas, oghere, mkpuchi ikuku na imi mmanụ.A na-eme atụmatụ na mkpuchi mkpuchi mkpuchi gas ga-eduga n'ahịa zuru ụwa ọnụ na 2018. N'ihi njirimara nke nrụnye dị mfe, ogologo ndụ ogologo ndụ, na ogologo ndụ electromechanical, a na-atụ anya na ọkụ ọkụ na-ekpuchi ibu ọkụ ga-eto eto na ngwa ngwa n'oge amụma.Na mpaghara Eshia-Pacific, isi ihe a na-achọ maka mgba ọkụ mkpuchi mkpuchi gas sitere na ụlọ ọrụ ọkụ.

Dị ka nrụnye si dị, akụkụ dị n'èzí na-enwe ọnụ ọgụgụ kasị ukwuu nke ahịa na 2017. Mgbanwe n'èzí nwekwara ike ịkwanye ndị na-ekesa n'èzí ruo 36 kV.Mgbanwe ndị a nwere nrụnye na-agbanwe agbanwe na nhazi nhazi, a na-atụkwa anya na ihe ndị a ga-eme ka akụkụ dị n'èzí nke ibu nkwụsị ahịa mgba ọkụ site na ntinye.

Site na mpaghara mpaghara, a na-eme atụmatụ na ka ọ na-erule 2023, ahịa Eshia-Pacific ga-eduga n'ahịa mgba ọkụ na-akwụsị ibu zuru ụwa ọnụ.Ọnụ ahịa ahịa dị na mpaghara a nwere ike ịpụta na mmụba na-elekwasị anya na ụlọ ọrụ nkesa ike.Mba ndị dị ka China, Japan na India bụ isi ahịa maka nkwụpụ njikọta ibu na mpaghara Eshia-Pacific.A na-atụ anya na nrụzigharị akụrụngwa ike ịka nká na mpaghara ahụ ga-ebute uto ahịa ahịa na mpaghara Eshia-Pacific niile.

Ekwesiri ighota na mbelata nke itinye ego site na ulo oru mmanu na gas nwere mmetụta ojoo n'acho maka ngwa voltaji nke eji eme ihe na netwọk nkesa, n'ihi na a na-ejikarị ihe ngbanwe ibu na ulo oru mmanụ na gas, substations na transformers maka ike di omimi. nkesa.N'ihi mbelata nke itinye ego, ọ nweghị ọrụ ọhụrụ ewepụtara na ụlọ ọrụ mmanụ na gas.Ya mere, ịkagbu ọrụ mmanụ na gas ọhụrụ agaghị eme ka ọ bụrụ mmanụ mmanụ na gas ọhụrụ, na-eme ka ọ daa n'ọchịchọ maka ngwaahịa voltaji nke ọkara dị ka mgbanaka ibu.Ya mere, nke a ga-eduga ná mbelata nke ahịa ọchịchọ maka ibu na-agbanwe si mmanụ na eke gas ọrụ ọgwụgwụ.

Site n'echiche nke ụlọ ọrụ, General Electric nke United States, Siemens nke Germany, Schneider nke France, Eaton nke Ireland na ABB nke Switzerland ga-abụ ndị na-ebubata ihe n'ahịa ise kachasị ukwuu n'ụwa.

Banyere mgba ọkụ ibu, Ị nwere ike ịhọrọCNISOEletriki, Anyị bụ ndị ọkachamara na-ewu ewu n'ahịa a.Ọ bụrụ na unu nwere mkpa na ajụjụ ọ bụla pls nweere onwe gị ịkpọtụrụ m, Anyị ga-enye gị azịza ọkachamara na nke oge.

 

 

 

Ziga ajụjụ gị ugbu a